Lezajlott a Nyújtsd a karod Sopron #2!


Az eseményen végül több mint 50 véradó gyűlt össze, így a felajánlott véradományokból több mint 150 emberélet menthető meg. Augusztus havában pedig kiemelt fontosságú a véradás, ugyanis a 20-ai hétvégén rengeteg baleset történik, valamint nyáron a nyaralások, utazások miatt csökken a véradások száma.
A véradás különlegessége volt, hogy a szervezők tombolanyereményekkel hálálták meg az önzetlen, jó cselekedetet. A vérkészítményt felajánlók között kisorsoltak egy 2 fős hévízi wellness hétvégét a Soproni Körház, 2 db páros gokart belépőt a Gokart Pálya Sopron, 2 db szabaduló szoba belépőt a Crazy Garage, egy fitnesz bérletet Karakai Fanni, valamint egy I Love Sopron ajándékcsomagot az I Love Sopron felajánlásából. Aki lemaradt volna a sorsolásról, a Soproni Körház Facebook oldalán, az alábbi linken megtekintheti.
„Őszintén megvallva, Mi sem számítottunk ekkora részvételre. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a „karnyújtást”. A jövőben szeretnénk még több hasonlóan sikeres karitatív akcióval részt venni a soproni mindennapokban” – nyilatkozta Bőr Attila a Körház képviselője.
Sopron segített!
 
Omega Replica Watches omega constellation replica watches omega de ville replica watches Omega Seamaster Replica omega speedmaster replica watches