Nyújtsd a karod Sopron - #2!

A Balatoni Invest 2001 Kft. a Soproni Körház új tulajdonosa, nem csak a város gazdaságának felpörgetését tartja az egyik legfőbb feladatának, de a társadalmi felelősségvállalást is nagyon fontos célnak tekinti az életében, ezért 2016. augusztus 16.-án véradást rendezünk irodaházunkban, hogy közösen hirdethessük az önzetlen segítségnyújtás jelentőségét!

Miért fontos a véradás?
A vér minden ember számára elengedhetetlen. Viszont miközben, az egészséges emberek nélkülözhetnek fél litert, addig rengetegen vannak, akiknek életmentő lehet az adományozott vér. Ráadásul az elmúlt évek során csökkenő tendenciát mutat a véradók száma, miközben az átlagéletkor nő, pedig elengedhetetlen lenne a fiatalok bevonzása a donorok körébe.  Egyetlen véradás alkalmával, 3 embernek elegendő készítményt ajánlhatunk fel gyógyászati célokra, ehhez pedig mindössze egy apró tűszúrás és pár perc türelem szükséges. 2014 óta az Országos Vérellátó Szolgálat a zárójelentéseken „Szeretettel: az Ön véradója” matricát helyeznek el, a vért adományozók pedig SMS-t kapnak azon a napon, amelyiken felhasználták vérét a gyógyításban, így személyesebbé téve az önzetlen gesztust.
Azon kívül, hogy életeket menthetünk, saját egészségünk számára is elengedhetetlen az alkalmankénti vérfelfrissülés, ez viszont csak úgy történhet meg, ha előtte adunk is. A véradás csökkenti a rák, valamint a szívinfarktus kialakulásának kockázatát. Mindezek mellett különböző vizsgálatokon is átesik a donor, amely megfelel egy féléves orvosi ellenőrzésnek.
Mi a teendőd?
Gyere el augusztus 16.-án 16:00 és 19:00 között a Kőszegi út 5. szám alatt található Körházba, hozd el magaddal valamelyik fényképes igazolványodat, valamint TAJ kártyádat és áldozz pár percet, hogy életeket menthess! 

Szeretnénk meghálálni, hogy véradók idejüket és vérüket, nem sajnálva, önzetlenül segítenek! Ezért rendhagyó módon nyereményeket sorsolunk ki a résztvevők között, soproni cégek felajánlásában. 18:50-kor Facebook Live közvetítésen tudják nyomon követni a sorsolást, azok, akik nem tudják megvárni a véradás végét. Tehát mindenkinek bekerül a neve a kalapba, aki vért ad.

Az alábbi nyereményeket fogjuk kisorsolni:
-2 éjszakás hévízi pihenés a Kis Helikon Residence-ben – Körház Sopron felajánlása
-Gokartozás 2*2 fő részére 8.000 Ft értékben - Sopron Gokart pálya felajánlása
-szabadulós játék – a Crazy Garage felajánlásában
-ajándékcsomag – az I Love Sopron bolt felajánlásában
-finess bérlet – Karakai Fanni felajánlásában
 
Facebook esemény a véradásról: https://www.facebook.com/events/562056714001670/
Omega Replica Watches omega constellation replica watches omega de ville replica watches Omega Seamaster Replica omega speedmaster replica watches